Raindrops babytæppe – Hækleopskrift

45,95 kr.

Raindrops babytæppe hækles i ét stykke med bort. Der er således ingen montering ved hækling. Tæppet har en simpel konstruktion og kan hækles i andre garner og størrelser.

Tæppet hækles i lodrette rækker. Det vil sige at der hækles frem og tilbage, men rækkerne går op og ned fra øverste til nederste kant. Denne teknik samt brugen af specielle mønstre, hvor der hækles i bagerste maskeled, får hækling til at ligne strik. Hver række vendes med en luftmaske (vendemaske).

Opskriften indeholder forklaring til de brugte hækleteknikker, forklaring til tæppets konstruktion og omregning til en anden størrelse eller en anden hæklefasthed, end det angivne i opskriften.

Mål: ca. 90 x 70 cm inkl. bort.

Hæklefasthed: 22 masker (længde) og 20 rækker (bredde) i patent ribmønster med knopper med hæklenål nr. 4 = 10 x 10 cm efter vask. Hækl en hækleprøve til kontrol af din hæklefasthed, og vask hækleprøven inden du måler hæklefasthed.

Hæklenål: nr. 4

Garn: ca. 400 g Extrafine merino 150 fra Hjertegarn (50 g = 150 m).

 

Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med link til opskriften i PDF-format, og der er ingen omkostninger til levering. PDF-opskriften kan maksimalt downloades 5 gange over 14 dage, hvorfor det anbefales at gemme filen på din computer.
Ved køb af andre varer, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.
Lastbil ikon Leveringstid 1-3 dage
Ikon af kasse Fragt 39 kr. med DAO
Varenummer (SKU): 0736 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Hækl et babytæppe i anderledes hækleteknik, som ligner strik. Tæppet kan hækles i forskellige garner og størrelser. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer og links til hjælpevideo.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Raindrops babytæppe – Hækleopskrift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har også købt