Simply Ribbed scarf – Hækleopskrift

45,95 kr.

Med denne opskrift kan du hækle Simply Ribbed scarf i tre størrelser – fra et smalt scarf til et bredere og længere scarf, som fylder mere om halsen. Med små ændringer til opskriften kan man også hækle et shawl.

Simply Ribbed scarf består af selve scarf i terkant-form og kant, som hækles direkte på scarfet. Der er således ingen montering mellem kant og scarf.

Scarfets trekant hækles fra spids til spids i lodrette rækker. Det vil sige at der hækles frem og tilbage, men rækkerne går op og ned fra scarfets øverste lige side til nederste skråsider. Denne teknik samt brugen af specielle mønstre, hvor der hækles i bagerste maskeled, får hækling til at ligne strik.

Opskriften indeholder detaljerede forklaringer til de brugte teknikker samt links til hjælpevideo. Simply Ribbed scarf er et relativt simpel projekt i lodret hækling og kan bruges som læringsprojekt.

Størrelser: tre størrelser – model A, B og C. Model A er et smalt scarf, mens model B og C er bredere og længere, og fylder mere om halsen.

Længde fra spids til spids: 120/140/180 cm

Bredde på midten: 14/18/26 cm

Hæklefasthed: 30 masker og ca. 23-26 rækker i halvpatent ribmønster med hæklenål nr. 3,5 = 10 x 10 cm efter vask. Bemærk – halvpatent ribmønster er meget elastisk, hvorfor antal rækker ikke kan måles præcis. Hækl en hækleprøve til kontrol af din hæklefasthed, og vask hækleprøven inden du måler hæklefasthed.

Hæklenål: nr. 3,5

Garn: 50/70/100 g Cashmere premium fra Lang Yarns (25 g = 115 m)

Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med link til opskriften i PDF-format, og der er ingen omkostninger til levering. PDF-opskriften kan maksimalt downloades 5 gange over 14 dage, hvorfor det anbefales at gemme filen på din computer. Ved køb af andre varer, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.

Lastbil ikon Leveringstid 1-3 dage
Ikon af kasse Fragt 39 kr. med DAO
Varenummer (SKU): 0732 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hækl en flot accessories til kolde dage! Simply Ribbed scarf ligner strik, men er hæklet i lodrette rækker. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer til de brugte teknikker, samt har scarfet en enkel konstruktion, hvorfor opskriften er vedegnet som læringsprojekt i lodret hækling.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Simply Ribbed scarf – Hækleopskrift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har også købt