Højtider

Her kan du vælge mellem mange spændende opskrifter af hækledesigneren Elena Nielsen til emnet Højtider. Hvert årstid har sin egen højtid – vinter er lige med Jul, forår forbinder man med Påske, og i efteråret kommer Halloween. Her finder du opskrifter på pynt til de forskellige højtider.

Viser alle 8 resultater

Alt kan hækles

I de seneste år har hækling flyttet sig fra at hækle traditionelle ting til hjemmet som gardiner og duge, til at hækle diverse legetøj og legemad. Det er blevet populært at hækle, og nu også mange unge mennesker er med på trenden. Og ja, man kan stort set hækle alt, kun din fantasi sætter grænser!

Der er stort set ingen begrænsninger for, hvad man kan udrette med hækleopskrifter. Som du allerede er bekendt med, findes disse opskrifter i alle afskygninger.

Pynt til Jul, Påske og Halloween

Det har altid været populært at pynte op til Jul og Påske, og i de seneste år er også Halloween blevet en del af traditioner. En af de nyeste tendenser er at pynte op til højtider med hæklet pynt.

Bruger du meget tid på hækling i din fritid, men mangler du en idé til dit næste hækleprojekt, eller er du nybegynder og vil hækle noget spændende og lære nyt? Såfremt du kan nikke genkende til det, bør du overveje at købe et eller flere hækleopskrifter fra vores sortiment.

Her på siden finder du et stort udvalg af hækleopskrifter af Elena Nielsen, som er fyldt med kreativitet og detaljer.

At læse en hækleopskrift

Alle hækleopskrifter indeholder en detaljeret vejledning til de mest brugte teknikker samt en liste med forkortelser. Hver opskrift er beskrevet i detaljer, som er nemt at forstå for en nybegynder. Følger du beskrivelsen og tæller maskerne ordentligt, er du garanteret succes med dit projekt.

Gratis og hurtig levering til din mail

Ved køb af hækleopskrifter i pdf-format får man tilsendt en mail med opskriften som PDF-fil straks efter købet er gennemført, og der er ingen omkostninger til levering. Ved køb af andre ting i webshoppen, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.

Kig vores sortiment igennem og foretag dit køb af garn allerede i dag. Det bliver ikke meget lettere og sjovere at shoppe!