Skip to main content
1-3 dage – DAO
Fragt ikon Fragt 39 kr.
Fragt ikon Gratis fragt over 399,-

Har du brug for hjælp?

Du kan selv forsøge at finde svar i Ofte stillede spørgsmål til højre eller i vores betingelser og politikker længere nede på siden. Du er også velkommen til at skrive dit spørgsmål på mail nedenunder

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tracker jeg min pakke?

Du får en afsendelsesbekræftelse til din mail, så snart din pakke er indleveret af os til DAO. Mailen vil indeholde et trackingnummer på din pakke, og du vil kunne slå nummeret op og se, hvor langt din pakke er nået. Har du ikke modtaget en afsendelsesbekræftelse, eller har du yderligere spørgsmål, så kontakt os på mail kontakt@cupcakebyme.dk

Jeg har ikke modtaget hækleopskrift på min mail. Hvad gør jeg?

Hvis du ikke modtager mail med hækleopskrift efter du har gennemført din ordre, anbefaler vi, at du prøver følgende i nævnte rækkefølge:

1: Tjek spam-mappen i dit mailprogram. Det sker engang i mellem, at visse mailprogrammer tror at mails fra os er spam og smider dem deri.

2: Kontrollér at den mailadresse, du har angivet ved køb af hækleopskrift, har ingen stavefejl.

3: Hvis du hverken kan finde mailen i spam-mappen eller nogen fejl i den angivne mailadresse, skriv til os på mail kontakt@cupcakebyme.dk hurtigst muligt.

Hvordan returnerer jeg en hækleopskrift?

I følge købeloven er der ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. En hækleopskrift anses som taget i brug fra modtagelsen af mailen med opskriften, hvorfor er det ikke muligt at returnere hækleopskriften. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.

Du kan betale med

Betalinger i vores Webshop kan modtages med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vi sender pakker med DAO

Vi sender til hele Danmark. Fragtprisen er et fast beløb på 39 kr. for køb op til 399 kr., og gratis for køb derover.

Betingelser

Betingelser, som gælder for køb af varer hos Cupcake By Me:

Vind 500 kr!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kr.