Mini Teddy babyhue – Hækleopskrift

45,95 kr.

Mini Teddy babyhue har bamseører og får baby til at ligne en bamse. Huen med stropper hækles i ét stykke fra højre til venstre side af hovedet, og bamseører sammenhækles med huen undervejs. Der er således ingen montering ved hækling af huen.

Babyhuen hækles i lodrette rækker. Det vil sige at der hækles frem og tilbage, men rækkerne går op og ned. Denne teknik samt brugen af specielle mønstre, hvor der hækles i bagerste maskeled, får hækling til at ligne strik. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer og links til hjælpevideo.

Størrelser: præ- og nyfødt / 0-3 mdr. / 3-6 mdr. / 6-12 mdr.

Hovedmål: 32-35 cm / 35-39 cm / 39-43 cm / 43-47 cm

Hæklefasthed: 26 masker og 24 rækker i patent-rib mønster med hæklenål nr. 3,5 = 10 x 10 cm efter vask. Hækl en hækleprøve til kontrol af din hæklefasthed, og vask hækleprøven inden du måler hæklefasthed.

Hæklenål: nr. 3,5

Garn: 35 g / 40 g / 55 g / 60 g Extrafine merino 150 fra Hjertegarn (50 g = 150 m)

Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med link til opskriften i PDF-format, og der er ingen omkostninger til levering. PDF-opskriften kan maksimalt downloades 5 gange over 14 dage, hvorfor det anbefales at gemme filen på din computer. Ved køb af andre varer, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.

Lastbil ikon Leveringstid 1-3 dage
Ikon af kasse Fragt 39 kr. med DAO
Varenummer (SKU): 0726 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Babyhue fra serien Mini Teddy har bamseører og får baby til at ligne en bamse. Huen kan laves i fire størrelser: præ- og nyfødt, 0-3 mdr., 3-6 mdr. og 6-12 mdr. Mini Teddy babyhue hækles på en utraditionelt vis, som får det til at ligne strik. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer og links til hjælpevideo.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mini Teddy babyhue – Hækleopskrift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har også købt