Garn

Her i vores webshop finder du garn, som passer til hækleopskrifter af Elena Nielsen, men kan også i høj grad bruges til andre opskrifter. Vi har først og fremmest stort udvalg af garnfarver i bomuldsgarn til hækleprojekter, men også strikkegarn er at finde i webshoppen. Kendetegn ved alle garner er høj kvalitet, så du kan være sikker på en god oplevelse med dit kreative projekt, og at resultat lever op til dine forventninger.

Viser 1–80 af 106 resultater

Bomuldsgarn i mange farver og god kvalitet

Vi elsker alle sammen lækre produkter af god kvalitet. Derfor er kvaliteten et afgørende kriterie, når vi vælger garn til vores webshop. I webshoppen finder du et stort udvalg af garnfarver i bomuldsgarn 8/4 og bomuldsgarn 8/8 fra mærker, som er kendte for sin kvalitet, bl.a. Hjertegang og Järbo. Det bomuldsgarn, vi sælger, er fyldig, har god længde og er ordentligt spundet. På denne måde kan du være sikker på en god oplevelse med dit hækleprojekt, og at resultat lever op til dine forventninger.

Det perfekte garn til babyting

Bomuldsgarn er en fantastisk garnkvalitet, som både er slidstærkt og blødt. Derudover er bomuld også et organisk materiale, hvilket giver en fremragende åndbarhed og leder overskydende varme værk fra kroppen. Det gør bomuldsgarn især perfekt til sommertøj.

Bomuldsgarn er en meget fast garntype, som nemt kan holde formen. Samtidig er det dejlig blødt at røre ved. Garnet kan tåle maskinvask, som er praktisk når det drejer sig om børn. Bomuldsgarn har også god sugeevne.

Garn til strik og hækling

Bomuldsgarnets egenskaber gør det til mest brugte garnkvalitet til hækling, men det er også populært til strik. Det er velegnet til tøjdyr, legetøj og tøj til baby og børn, karklude, tæpper og meget mere.

Klimavenligt produceret garn

Reko Bomull er et 100% genanvendt bomuldsgarn, der laves af rester og fraklip ved fremstilling af t-shirts. For at rester og fraklip bliver til garn, skal de først sorteres, derefter blandes, kartes og sættes sammen farvevis, og til sidst spindes til et garn.

Garnet har alle de velkendte kvaliteter for bomuldsgarn. Har du overvejelser omkring klima, genbrug og ressourcebesparende tiltag, kan du med fordel bruge Reko Bomull.

Pelsgarn er blødt som babyhud

Ønsker du at skabe babyting i det absolut blødeste garn, har vi det perfekte garn til det. Teddy garn fra det franske mærke DMC er blødt som en drøm og har pelslignende struktur. Garnnøglerne er dejligt fylde med god længe garn pr. nøgle, mens der ikke er gået på kompromis med tykkelsen af garnet. Det er det perfekte garn til hyggetæpper og hyggesokker, bamser, nusseklude, babytøj og andet.

Spring køen over og køb dit garn online

Kig vores sortiment igennem og foretag dit køb af garn allerede i dag. Det bliver ikke meget lettere og sjovere at shoppe!