Lang Yarns Cashmere premium

Lang Yarns producerer kvalitetsprodukter, fremstillet af naturlige fibre, og udvikler modegarn, der afspejler aktuelle trends og nytænkning til glæde for garnelskere i hele verden. Blandt Lang Yarns garner findes der garn af forskellige materialer af højeste kvalitet – bomuld, uld/merino extrafine, silke, kameluld, mohair/superkid mm. Garner fra Lang Yarns kan bruges til rigtigt mange projekter i både strik og hækling. Du vil med sikkerhed blive fascineret af Lang Yarns fine kvalitet.

Viser alle 5 resultater

Mange års historie og erfaring

Er du kvalitetsbevidst omkring garn, du bruger til dine projekter, skal du opdage garner fra Lang Yarns. Lang Yarns er en familievirksomhed med hovedkontor i Schweiz. Firmaet har 150-års historie og drives i dag af 6. generation af Lang familien.

Ultimativt topscorer indenfor kvalitet

Lang Yarns producerer kvalitetsprodukter, fremstillet af naturlige fibre, og udvikler modegarn, der afspejler aktuelle trends og nytænkning til glæde for garnelskere i hele verden. Lang Yarns er idag et af de førende mærker på det verdensomspændende marked for håndstrikkegarn. Du vil med sikkerhed blive fascineret af Lang Yarns fine kvalitet.

Garn til strik og hækling

Blandt Lang Yarns garner findes der garn af forskellige materialer af højeste kvalitet – bomuld, uld/merino extrafine, silke, kameluld, mohair/superkid mm.

Garner fra Lang Yarns kan bruges til rigtigt mange projekter i både strik og hækling. Lang Yarns garner bruges oftest til at strikke med, men kan også anvendes til hækling af mange forskellige slags tøj.

Uld i alle former

Størstedel af garner fra Lang Yarns består af forskellige kvaliteter uld. Uld er mest brugt til strikkeprojekter, som skyldes rigtigt mange fordele. Det er først og fremmest et organisk og temperaturregulerende materiale. Garnkvaliteten kan optage op til 35 % fugt uden at blive kold og våd. Selvom mange forbinder uld med en varm kvalitet, så kan garnet faktisk både varme og køle. Dermed er der tale om garn, som faktisk kan bruges året rundt.

Ønsker man derudover at ulden ikke kradser og generer huden, kan det opnås ved brug af merinould. Merinould er et meget blødt garn, som især bruges til tøj til babyer og alle dem, der kun kan tåle det blødeste garn på huden.

Baby kameluld giver garnet en vidunderlig blødhed og dejlig volumen. Til garner med kameluld bruges dun, den såkaldte undercoat. Om foråret falder dette hår ud i klumper, når dyrene smider deres pels. Det dunede hår er fint og krøllet, karakteristisk for dets blødhed, glans og termiske kvaliteter.

Spring køen over og køb dit garn online

Kig vores sortiment igennem og foretag dit køb af garn allerede i dag. Det bliver ikke meget lettere og sjovere at shoppe!