Hæklebøger

Her på siden finder du hæklebøger af Elena Nielsen, som er egnet til både begyndere, øvede og erfarne – til glæde og for inspiration.

Viser alle 4 resultater

Hæklebøger fra Klematis

Her på siden finder du bøger af Elena Nielsen, som er udgivet af forlaget Klematis. Forlaget Klematis har specialiseret sig i udgivelser af hobbybøger på dansk, herunder strikkebøger og hæklebøger, som er letforståelige for enhver. Igennem årene har Klematis samarbejdet med flere designere, bl.a. Maja Hansen og Sys Fredens, og udgivet flere populære titler. Hæklebøger af Elena Nielsen er blandt de mest populære og har fået stor anerkendelse på det danske marked.

Hjælp til at hækle

Hæklebøger bestå af flere interessante opskrifter, som du kan finde inspiration i og som fortolker og udvikler kendte teknikker. Hæklebøger lægger også op til, at man kan lære at hækle. Hvis du er nybegynder, bliver du introduceret for forkortelser og basisteknikker, så du får alt det basale på plads med det samme. Nogle bøger indeholder også trin for trin forklaringer, og du får gode tips til, hvordan du kan blive bedre til at mestre hækling.

Billige hæklebøger til begyndere og erfarne

Hæklebøger har fast lav pris og hører dermed i kategori billige hæklebøger. Bøgerne har en praktisk størrelse, som gør det muligt at tage dem med på farten. Skal du ud på en lang tur i bil, tog, fly eller noget helt fjerde, så kan du med fordel tage en hæklebog med på farten. Det er en realitet, at man kan få rigtigt mange timer til at gå med at hækle og fordybe sig i hækling.