Hoooked Zpagetti

Hoooked Zpagetti stofgarn er fremstillet af overskudstekstiler fra tøjproduktion og består af genanvendt bomuld. Garnet giver rigtigt mange muligheder for diverse strikke- og hækleprojekter, og er især velegnet til interiør. Tæpper, tasker, puder, kurve og puffer er blot nogle eksempler på de ting, som kan strikkes eller hækles med denne garnkvalitet.

Viser alle 6 resultater

Stofgarn af høj kvalitet

Zpagetti fra Hoooked er det originale jersey T-shirt garn. Tekstilaffald fra europæiske modefabrikker købes af Hoooked, hvorefter det sorteres og  behandles under kontrol over tekstiloprindelsen og kvalitet.

Garn til strik og hækling

Zpagetti stofgarn skaber et hurtigt og robust resultat og er meget velegnet til selv at lave en trendy puf, en pude, lampeskærme eller et stort tæppe, både i strik og hækling. Zpagetti t-shirt garn er også velegnet til forskellige væve- og knudeteknikker. Faktisk kan mange fantastiske DIY-tilbehør til hjemmet laves med Zpagetti t-shirt garn.

Klimavenligt produceret garn

Zpagetti fra Hooked bliver produceret af genanvendt bomuld. Garnet laves af rester og fraklip ved fremstilling af t-shirts. For at rester og fraklip bliver til garn, skal de først sorteres, derefter blandes, kartes og sættes sammen farvevis, og til sidst spindes til et garn.

Spring køen over og køb dit garn online

Kig vores sortiment igennem og foretag dit køb af garn allerede i dag. Det bliver ikke meget lettere og sjovere at shoppe!