Simply Ribbed pulsvarmere – Hækleopskrift

45,95 kr.

Simply Ribbed pulsvarmere hækles sidelæns i lodrette rækker i to ribmønstre, som får det til at ligne strik. De anvendte ribmønstre er meget elastiske, så pulsvarmere sidder godt på hænder i forskellige størrelser.

Pulsvarmere har en enkel konstruktion og ingen montering, kun nogle få garnender til hæftning.  Opskriften indeholder detaljerede forklaringer og links til hjælpevideo.

Størrelser: onesize

Omkreds: 16-18 cm

Længde: 22 cm

Hæklefasthed: 25 masker og ca. 23-26 rækker i halvpatent ribmønster med hæklenål nr. 3,0 = 10 x 10 cm efter vask. Bemærk – halvpatent ribmønster er meget elastisk, hvorfor antal rækker ikke kan måles præcis. Hækl en hækleprøve til kontrol af din hæklefasthed, og vask hækleprøven inden du måler hæklefasthed.

Hæklenål: nr. 3,0

Garn: 50 g Cashmere premium fra Lang Yarns (25 g = 115 m)

Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med link til opskriften i PDF-format, og der er ingen omkostninger til levering. PDF-opskriften kan maksimalt downloades 5 gange over 14 dage, hvorfor det anbefales at gemme filen på din computer. Ved køb af andre varer, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.

Lastbil ikon Leveringstid 1-3 dage
Ikon af kasse Fragt 39 kr. med DAO
Varenummer (SKU): 0729 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hækl en flot accessories til kolde dage! Simply Ribbed pulsvarmere ligner strik, men er hæklet i lodrette rækker. Vælger du et lækkert garn til det, bliver dine pulsvarmere også ekstra behagelige at have på. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer og links til hjælpevideo.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Simply Ribbed pulsvarmere – Hækleopskrift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har også købt