Hoooked RibbonXL

Hoooked RibbonXL garn er fremstillet af overskudstekstiler fra tøjproduktion og består af genanvendt bomuld. Garnet giver rigtigt mange muligheder for diverse strikke- og hækleprojekter, og er især velegnet til interiør. Tæpper, tasker, puder, kurve og puffer er blot nogle eksempler på de ting, som kan strikkes eller hækles med denne garnkvalitet.

Viser alle 6 resultater

Stofgarn af høj kvalitet

RibbonXL fra Hoooked er et stofgarn, som fremstilles af tekstilaffald fra europæiske modefabrikker. Bomuldsresterne sorteres og omdannes til tråde, som maskinstrikkes til et rør og spindes i nøgler af 250 g. RibbonXL garn har ensartet tykkelse og kvalitet, og er lidt elastisk.

Garn til strik og hækling

RibbonXL garn skaber et hurtigt og robust resultat. Garnet er er velegnet til diverse strikke-/hækleprojekter, som tæpper, tasker, puder, kurve, puffer osv.

Klimavenligt produceret garn

RibbonXL fra Hooked bliver produceret af genanvendt bomuld. Garnet laves af rester og fraklip ved fremstilling af t-shirts. For at rester og fraklip bliver til garn, skal de først sorteres, derefter blandes, kartes og sættes sammen farvevis, og til sidst strikkes til et garnrør.

Spring køen over og køb dit garn online

Kig vores sortiment igennem og foretag dit køb af garn allerede i dag. Det bliver ikke meget lettere og sjovere at shoppe!