Hjertegarn Cotton nr. 8

Cotton nr. 8 fra Hjertegarn (bomuldsgarn 8/4) er lækkert og blødt garn i 100% bomuld. Garnet er af høj kvalitet og velegnet til både strik og hækling. Bomuldsgarnet er forholdsvis fast at arbejde i, og holder sin form, også efter mange vask. Det fås i mange farver, og kan bruges til tøj, legetøj, klude og håndklæder.

Viser alle 50 resultater

Bomuldsgarn i mange farver og god kvalitet

Vi elsker alle sammen lækre produkter af god kvalitet. Derfor er kvaliteten et afgørende kriterie, når vi vælger garn til vores webshop. I webshoppen finder du et stort udvalg af garnfarver i Cotton nr. 8 (bomuldsgarn 8/4) fra Hjertegarn. Hjertegarn er kendt for sin kvalitet, og deres bomuldsgarn er fyldig, har god længde og er ordentligt spundet. På denne måde kan du være sikker på en god oplevelse med dit hækleprojekt, og at resultat lever op til dine forventninger.

Garn til strik og hækling

Bomuldsgarn er en fantastisk garnkvalitet, som både er slidstærkt og blødt. Derudover er bomuld også et organisk materiale, hvilket giver en fremragende åndbarhed og leder overskydende varme værk fra kroppen. Det gør bomuldsgarn især perfekt til sommertøj.

Bomuldsgarn er en meget fast garntype, som nemt kan holde formen. Samtidig er det dejlig blødt at røre ved. Garnet kan tåle maskinvask, som er praktisk når det drejer sig om børn. Bomuldsgarn har også god sugeevne.

Garnets egenskaber gør det til mest brugte garnkvalitet til hækling, men det er også populært til strik. Det er velegnet til tøjdyr, legetøj og tøj til baby og børn, karklude, tæpper og meget mere.

Spring køen over og køb dit garn online

Kig vores sortiment igennem og foretag dit køb af garn allerede i dag. Det bliver ikke meget lettere og sjovere at shoppe!