DMC Teddy

Teddy pelsgarn fra det franske mærke DMC er kendetegnet af høj kvalitet og fantastisk blød struktur. Garnnøglerne er fyldige og med god garnlængde garnlængde pr. nøgle, så du får meget for pengene. Garnets bløde struktur er det bedste, der kan bruges mod babyens sarte hud. Ting, der er lavet af Teddy garn, bliver dejligt bløde og varme. Garnet kan bruges til hyggetæpper og hyggesokker, bamser, nussekluder, babytøj og meget mere.

Viser alle 4 resultater

Pelsgarn af høj kvalitet

Vi elsker alle sammen lækre produkter af god kvalitet. Derfor er kvaliteten et afgørende kriterie, når vi vælger garn til vores webshop. I webshoppen finder du Teddy pelsgarn fra det franske mærke DMC, som er kendetegnet af høj kvalitet. Garnnøglerne er fyldige og har god garnlængde pr. nøgle på samme tid, så du får meget for pengene. På denne måde kan du være sikker på en god oplevelse med dit hækleprojekt, og at resultat lever op til dine forventninger.

Det perfekte garn til babyting

Ønsker du at skabe babyting i det absolut blødeste garn, har vi det perfekte garn til det. Teddy pelsgarn er blødt som en drøm og har pelslignende struktur. Garnets bløde struktur er det bedste, der kan bruges mod babyens sarte hud. Ting, der er lavet af Teddy garn, bliver dejligt bløde og varme. Garnet er bedst velegnet som strikkegarn, men det er også populært til hækling. Garnet kan bruges til hyggetæpper og hyggesokker, bamser, nussekluder, babytøj og meget mere.

Spring køen over og køb dit garn online

Kig vores sortiment igennem og foretag dit køb af garn allerede i dag. Det bliver ikke meget lettere og sjovere at shoppe!