Outlet

Her på siden finder man højkvalitets garn i begrænset antal. Grundet restantal af garnnøgler på vores lager, sælges de med en fordelagtig rabat. Mangler du garn til et mindre projekt i strik eller hækling såsom legetøj, halstørklæde, hansker eller lign., kan du her købe garn af høj kvalitet til mindre penge.

Viser alle 4 resultater

Billigt garn til dine projekter

Er du kvalitetsbevidst omkring garn, du bruger til dine projekter, kan du med fordel købe garn, som er i begrænset antal på vores lager og sælges derfor med rabat. Her finder du garner fra de mærker, vi forhandler, som Hjertegarn, DMC, Järbo, Lang Yarns.

Garn til strik og hækling

Blandt garner i webshoppen findes der garn af forskellige materialer af højeste kvalitet – bomuld, uld/merino extrafine, silke, kameluld, mohair/superkid mm.

Garner kan bruges til rigtigt mange projekter i både strik og hækling. Mangler du garn til et mindre projekt i strik eller hækling såsom legetøj, halstørklæde, hansker eller lign., kan du her købe garn af høj kvalitet til mindre penge.

Spring køen over og køb dit garn online

Kig vores sortiment igennem og foretag dit køb af garn allerede i dag. Det bliver ikke meget lettere og sjovere at shoppe!