DMC Happy Chenille

Happy Chenille garn fra det franske mærke DMC er kendetegnet af høj kvalitet og fantastisk blød struktur. Garnet er et 100% polyestergarn, som er specielt designet til fremstilling af små amigurumis og andre hæklede ting. Garnet er meget blødt og luftigt, velegnet til små hækleprojekter.

Viser alle 10 resultater

Blødt garn af høj kvalitet

Vi elsker alle sammen lækre produkter af god kvalitet. Derfor er kvaliteten et afgørende kriterie, når vi vælger garn til vores webshop. I webshoppen finder du Happy Chenille garn fra det franske mærke DMC, som er kendetegnet af høj kvalitet. Garnet er et 100% polyestergarn, som er specielt designet til fremstilling af små amigurumis og andre hæklede ting. Garnet er meget blødt og luftigt, velegnet til små hækleprojekter.

Det perfekte garn til amigurumi

Ønsker du at skabe amigurumi i det absolut blødeste garn, har vi det perfekte garn til det. Happy Chenille garn er blødt som en drøm. Garnets bløde struktur er det bedste, der kan bruges mod babyens sarte hud. Ting, der er lavet af Happy Chenille garn, bliver dejligt bløde og varme. Garnet er bedst velegnet som hæklegarn, men det er også populært til strik. Ud over amigurumis kan garnet bruges til små asseccories, hyggesokker, nussekluder og andet.

Spring køen over og køb dit garn online

Kig vores sortiment igennem og foretag dit køb af garn allerede i dag. Det bliver ikke meget lettere og sjovere at shoppe!