Mini Teddy i rosa farve – Hæklekit

239,95 kr.

Med dette hæklekit kan du lave babyhue, babysko og babyluffer fra Mini Teddy serien, som har bamseører og får baby til at ligne en bamse.

Babyhue, babysko og babyluffer fra Mini Teddy serien hækles i lodrette rækker. Det vil sige at der hækles frem og tilbage, men rækkerne går op og ned. Denne teknik samt brugen af specielle mønstre, hvor der hækles i bagerste maskeled, får hækling til at ligne strik. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer og links til hjælpevideo.

Størrelser: fra præfødt til 12 mdr.

Hæklefasthed: 26 masker og 24 rækker i patent-rib mønster med hæklenål nr. 3,5 = 10 x 10 cm efter vask. Hækl en hækleprøve til kontrol af din hæklefasthed, og vask hækleprøven inden du måler hæklefasthed.

Hæklenål: nr. 3,5

Garn: Extrafine merino 150 fra Hjertegarn (50 g = 150 m)

Pakken indeholder:

  • hækleopskrift “Mini Teddy babyhue”
  • hækleopskrift “Mini Teddy babysko”
  • hækleopskrift “Mini Teddy babyluffer”
  • 3 nøgler Extrafine merino 150 fra Hjertegarn i rosa farve
  • garn til hækling af snuder i råhvid farve – Extrafine merino 150 fra Hjertegarn

Levering: Varen består af både digitale og fysiske varer. Link til downloading af PDF-opskriften sendes på mail efter købet er gennemført. PDF-opskriftern kan maksimalt downloades 15 gange (for alle tre opskrifter) over 14 dage, hvorfor det anbefales at gemme filen på din computer. For fremsendelse af garn og materialer gælder de almindelige betingelser for levering.

2 på lager

Lastbil ikon Leveringstid 1-3 dage
Ikon af kasse Fragt 39 kr. med DAO
Varenummer (SKU): 0913 Kategorier: ,

Beskrivelse

Med dette hæklekit kan du lave babyhue, babysko og babyluffer fra Mini Teddy serien, som har bamseører og får baby til at ligne en bamse. Mini Teddy serien kan laves i størrelser fra præfødt til 12 mdr., og hækles på en utraditionelt vis, som får det til at ligne strik. Opskrifterne indeholder detaljerede forklaringer og links til hjælpevideo.

Yderligere information

farve

grå / sart lyserød / hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mini Teddy i rosa farve – Hæklekit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har også købt