Simply Ribbed scarf i beige melange farve – Hæklekit

299,95 kr.

Med dette hæklekit kan du hækle scarf i størrelse 14 cm x 120 cm (model A) fra opskriften “Simply Ribbed scarf” i det fineste cashmere garn. Cashmere premium garn fra Lang Yarns er blødt og varmeregulerende garn, bestående af ren cashmere. Garnet er utrolig lækkert og let, og er specielt på sin blødhed, luftighed og varme.

Symply Ribbed scarf ligner strik, men er hæklet i lodrette rækker. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer til de brugte teknikker.

Pakken indeholder:

  • hækleopskrift “Simply Ribbed scarf”
  • 2 nøgler Cashmere premium fra Lang Yarns i beige melange farve

Levering: Varen består af både digitale og fysiske varer. Link til downloading af PDF-opskriften sendes på mail efter købet er gennemført. PDF-opskriften kan maksimalt downloades 5 gange over 14 dage, hvorfor det anbefales at gemme filen på din computer. For fremsendelse af garn og materialer gælder de almindelige betingelser for levering.

1 på lager

Lastbil ikon Leveringstid 1-3 dage
Ikon af kasse Fragt 39 kr. med DAO
Varenummer (SKU): 0939 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hækl en flot accessories i det fineste cashmire garn. Simply Ribbed scarf ligner strik, men er hæklet i lodrette rækker. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer til de brugte teknikker.

Cashmere premium fra Lang Yarns er et luksus garn af ren kashmir i bedste kvalitet. Garnet består af 100% cashmere og er lækkert og let, samt giver dejlig komfort og varme til tingene, der er lavet af garnet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Simply Ribbed scarf i beige melange farve – Hæklekit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har også købt