Simply Ribbed hals – Hækleopskrift

29,95 kr.

Vil du lære at hækle i lodrette rækker, er denne opskrift perfekt til. Simply Ribbed hals hækles sidelæns i lodrette rækker i et ribmønster, som får det til at ligne strik. Simply Ribbed hals kan laves i andre garner og hæklefastheder, end det er angivet i opskriften. Mønsteret, som halsen er hæklet i, er meget elastisk og giver en god pasform og udseende uanset garnet, selv hvis målene på den færdighæklede hals vil afvige fra opskriften.

Simply Ribbed hals har en enkel konstruktion. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer til de brugte teknikker og er velegnet som et læringsprojekt til en nybegynder.

Simply Ribbed hals kan laves som et sæt sammen med Simply Ribbed pulsvarmere.

Størrelser: onesize

Mål: Længde 23 cm, bredde 20 cm

Hæklefasthed: 25 masker og ca. 23-26 rækker i halvpatent ribmønster med hæklenål nr. 3,0 = 10 x 10 cm efter vask. Bemærk – halvpatent ribmønster er meget elastisk, hvorfor antal rækker ikke kan måles præcis. Hækl en hækleprøve til kontrol af din hæklefasthed, og vask hækleprøven inden du måler hæklefasthed.

Hæklenål: nr. 3,0

Garn: 50 g Cashmere premium fra Lang Yarns (25 g = 115 m)

Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med link til opskriften i PDF-format, og der er ingen omkostninger til levering. PDF-opskriften kan maksimalt downloades 5 gange over 14 dage, hvorfor det anbefales at gemme filen på din computer. Ved køb af andre varer, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.

Lastbil ikon Leveringstid 1-3 dage
Ikon af kasse Fragt 39 kr. med DAO
Varenummer (SKU): 0731 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hækl en flot accessories til kolde dage! Simply Ribbed hals er et enkelt, men flot asseccories, som kan blive prikken over i’et til dit outfit. Simply Ribbed hals ligner strik, men er hæklet i lodrette rækker. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer til de brugte teknikker, samt har halsen en enkel konstruktion, så selv en nybegynder kan finde ud af det.
Simply Ribbed hals kan laves i andre garner og hæklefastheder, end det er angivet i opskriften. Mønsteret, som halsen er hæklet i, er meget elastisk og giver en god pasform og udseende uanset garnet, selv hvis målene på den færdighæklede hals vil afvige fra opskriften.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Simply Ribbed hals – Hækleopskrift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har også købt