Mini Teddy babyhue med pomponer i råhvid farve – Hæklekit

125,95 kr.

Med dette hæklekit kan du lave babyhue fra Mini Teddy serien. Huen har pomponer som bamseører og får baby til at ligne en bamse. Huen med stropper hækles i ét stykke fra højre til venstre side af hovedet, og der er således ingen montering ved hækling af huen.

Babyhuen hækles i lodrette rækker. Det vil sige at der hækles frem og tilbage, men rækkerne går op og ned. Denne teknik samt brugen af specielle mønstre, hvor der hækles i bagerste maskeled, får hækling til at ligne strik. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer og links til hjælpevideo.

Størrelser: præ- og nyfødt / 0-3 mdr. / 3-6 mdr. / 6-12 mdr.

Hovedmål: 32-35 cm / 35-39 cm / 39-43 cm / 43-47 cm

Hæklefasthed: 26 masker og 24 rækker i patent-rib mønster med hæklenål nr. 3,5 = 10 x 10 cm efter vask. Hækl en hækleprøve til kontrol af din hæklefasthed, og vask hækleprøven inden du måler hæklefasthed.

Hæklenål: nr. 3,5

Garn: 35 g / 40 g / 55 g / 60 g Extrafine merino 150 fra Hjertegarn (50 g = 150 m)

Pakken indeholder:
  • hækleopskrift “Mini Teddy babyhue med pomponer”
  • 60 g Extrafine merino 150 fra Hjertegarn i råhvid farve
  • 2 akryl pomponer 50 mm i hvid farve
  • 2 små knapper til montering af pomponer

Levering: Varen består af både digitale og fysiske varer. Link til downloading af PDF-opskriften sendes på mail efter købet er gennemført. PDF-opskriften kan maksimalt downloades 5 gange over 14 dage, hvorfor det anbefales at gemme filen på din computer. For fremsendelse af garn og materialer gælder de almindelige betingelser for levering.

2 på lager

Lastbil ikon Leveringstid 1-3 dage
Ikon af kasse Fragt 39 kr. med DAO
Varenummer (SKU): 0921 Kategorier: ,

Beskrivelse

Med dette hæklekit kan du lave babyhue fra Mini Teddy serien i størrelser fra præ-/nyfødt til 12 mdr. Huen har pomponer som bamseører og får baby til at ligne en bamse. Huen hækles på en utraditionelt vis, som får det til at ligne strik. Opskriften er tilpasset til hækling af huen med pomponer og indeholder detaljerede forklaringer og links til hjælpevideo.

Yderligere information

farve

grå / sart lyserød / hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mini Teddy babyhue med pomponer i råhvid farve – Hæklekit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har også købt