Hæklet trøste-giraf – Hækleopskrift

45,95 kr.

Opskrift på trøsteklud og bidering med giraf i anderledes farver. Opskriften indeholder mange forklaringsbilleder, som hjælper dig i processen.
.
Til opskriften skal der bruges garn i to farver, og der er i opskriften forlag til farvekombinationer. Trøsteklud og bidering kan laves som et sæt i samme farver eller hver for sig i forskellige farvekombinationer.
.
Garn – bomuld 8/4, hæklenål nr. 2,5. Samlet garnforbrug til trøsteklud og bidering er ca. 50 g i grundfarve og 25 g i hjælpefarve. Til bidering skal der bruges et træring 7-8 cm i dia.
.
Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med link til opskriften i PDF-format, og der er ingen omkostninger til levering. PDF-opskriften kan maksimalt downloades 5 gange over 14 dage, hvorfor det anbefales at gemme filen på din computer. Ved køb af andre varer, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.
Lastbil ikon Leveringstid 1-3 dage
Ikon af kasse Fragt 39 kr. med DAO
Varenummer (SKU): 0720 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hækl den sødeste barselsgave til baby – trøsteklud og bidering med giraf i anderledes farver. Kan laves som et sæt eller hver for sig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hæklet trøste-giraf – Hækleopskrift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har også købt