Mini Teddy babysko med pomponer i brun farve – Hæklekit

120,95 kr.

Med dette hæklekit kan du lave babysko fra Mini Teddy serien, som er pyntet med pomponer. Babysko består af sål og overdel med skosider. Sålen og overdelen hækles hver for sig og syes sammen. Pomponer monteres på en knap på vrangside af skoene.

Babysko hækles i lodrette rækker. Det vil sige at der hækles frem og tilbage, men rækkerne går op og ned. Denne teknik samt brugen af specielle mønstre, hvor der hækles i bagerste maskeled, får hækling til at ligne strik. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer og links til hjælpevideo.

Størrelser: præ- og nyfødt / 0-3 mdr. / 3-6 mdr. / 6-12 mdr.

Fodlængde: 7 cm / 8 cm / 9 cm / 10 cm

Hæklefasthed: 30 masker og 26 rækker i halvpatent ribmønster med hæklenål nr. 3,5 = 10 x 10 cm efter vask. Hækl en hækleprøve til kontrol af din hæklefasthed, og vask hækleprøven inden du måler hæklefasthed.

Hæklenål: nr. 3,5

Garn: 30 g / 35 g / 40 g / 45 g Extrafine merino 150 fra Hjertegarn (50 g = 150 m)

Pakken indeholder:

  • hækleopskrift “Mini Teddy babysko med pomponer”
  • 1 nøgle Extrafine merino 150 fra Hjertegarn i brun farve
  • 2 akryl pomponer 50 mm i brun farve
  • 2 små knapper til montering af pomponer

Levering: Varen består af både digitale og fysiske varer. Link til downloading af PDF-opskriften sendes på mail efter købet er gennemført. PDF-opskriften kan maksimalt downloades 5 gange over 14 dage, hvorfor det anbefales at gemme filen på din computer. For fremsendelse af garn og materialer gælder de almindelige betingelser for levering.

1 på lager

Lastbil ikon Leveringstid 1-3 dage
Ikon af kasse Fragt 39 kr. med DAO
Varenummer (SKU): 0926 Kategorier: ,

Beskrivelse

Med dette hæklekit kan du lave babysko fra Mini Teddy serien, som er pyntet med pomponer. Babyskoene kan laves i størrelser fra præfødt til 12 mdr. Mini Teddy babysko hækles på en utraditionelt vis, som får det til at ligne strik. Opskriften er tilpasset til hækling af sko med pomponer og indeholder detaljerede forklaringer og links til hjælpevideo.

 

 

Yderligere information

farve

grå / sart lyserød / hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mini Teddy babysko med pomponer i brun farve – Hæklekit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har også købt