Mini Teddy babyluffer – Hækleopskrift

39,95 kr.

Mini Teddy babyluffer har bamseører og snude og får baby til at ligne en bamse. Lufferne hækles i ét stykke, mens bamseører og snude hækles særskilt og syes på lufferne.

Mini Teddy babyluffer hækles i lodrette rækker i tre rib-mønstre, som får det til at ligne strik. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer til de brugte teknikker, så selv en nybegynder kan finde ud af det.

Størrelser: præ- og nyfødt / 0-6 mdr. / 6-12 mdr.

Håndlængde: 6 cm / 7 cm / 8 cm

Hæklefasthed: 26 masker og 24 rækker i patent-rib mønster med hæklenål nr. 3,5 = 10 x 10 cm efter vask. Hækl en hækleprøve til kontrol af din hæklefasthed, og vask hækleprøven inden du måler hæklefasthed.

Hæklenål: nr. 3,5

Garn: 20 g / 25 g / 30 g Extrafine merino 150 fra Hjertegarn (50 g = 150 m)

Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med link til opskriften i PDF-format, og der er ingen omkostninger til levering. PDF-opskriften kan maksimalt downloades 5 gange over 14 dage, hvorfor det anbefales at gemme filen på din computer.
Ved køb af andre varer, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.
Lastbil ikon Leveringstid 1-3 dage
Ikon af kasse Fragt 39 kr. med DAO
Varenummer (SKU): 0728 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Luffer fra serien Mini Teddy har bamseører og snude og får baby til at ligne en bamse. Lufferne kan laves i tre størrelser: præ- og nyfødt, 0-6 mdr. og 6-12 mdr. Mini Teddy babyluffer hækles på en utraditionelt vis, som får det til at ligne strik. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer til de brugte teknikker, så selv nybegynder kan finde ud af det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mini Teddy babyluffer – Hækleopskrift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har også købt