Trøst min tand – Hækleopskrift

45,95 kr.

Opskrift på fem små trøsteklude med træring i PDF-format. Trøstekludene er hæklet i spændende og varierende mønstre. Sværhedsgraden er varierende, og stiger fra den første til den femte klud.
Kludenes længde fra bidering ca. 20 cm.
Opskriften er lavet til bomuldsgarn 8/4 og hæklenål nr. 2,5. Garnfarverne er valgfrie, alt efter dit ønske.
.
Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med link til opskriften i PDF-format, og der er ingen omkostninger til levering. PDF-opskriften kan maksimalt downloades 5 gange over 14 dage, hvorfor det anbefales at gemme filen på din computer. Ved køb af andre varer, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.
Lastbil ikon Leveringstid 1-3 dage
Ikon af kasse Fragt 39 kr. med DAO
Varenummer (SKU): 0703 Kategorier: ,

Beskrivelse

Er babyens tænder på vej og gummerne klør? Lav små trøsteklude med bidering på og lad babyen bruge dem til trøst. Mens babyen klør gummerne i bidering, løber salv ned i kluden, som praktisk kan vaskes i maskinen og bruges igen og igen.
Med denne opskrift kan du hækle fem forskellige klude i spændende mønstre. Sværhedsgraden stiger fra kluden 1 til kluden 5, men en hækler med lidt erfaring kan sagtens finde ud af med alle fem klude.
Ingen montering, da kludene hækles i ét stykke fra bidering. Hurtig og overskuelig projekt til glæde for den grædefærdige baby!

Yderligere information

farve

grå / sart lyserød / hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trøst min tand – Hækleopskrift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har også købt