Stabeltårn med frugter – Hækleopskrift

45,95 kr.

Opskrift på hæklet stabeltårn med frugtringe i PDF-format. Bomuldsgarn 8/4 og hæklenål nr. 2,5. Til fyld bruges almindeligt fyldevat og et stykke skumplade til bunden (se under “Diverse tilbehør”).
Stabeltårnets højde er ca. 23 cm.
.
Opskriften er til dig, der kan svare ”Ja” til nedenstående spørgsmål:
– har du en mere udvidet hækleerfaring?
– har du mange garnfarver på ”lageret”?
– kan du lide at nørkle med hækling og går du op i detaljer?
.
Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med link til opskriften i PDF-format, og der er ingen omkostninger til levering. PDF-opskriften kan maksimalt downloades 5 gange over 14 dage, hvorfor det anbefales at gemme filen på din computer. Ved køb af andre varer, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.
Lastbil ikon Leveringstid 1-3 dage
Ikon af kasse Fragt 39 kr. med DAO
Varenummer (SKU): 0707 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lav et sjov og lærerig stabletårn med frugtringe. Med dette legetøj kan baby lære farver, størrelser samt øve navne på frugter. Stabeltårnet består af 6 ringe, lavet som vandmelon, ananas, grapefrugt, æble, kiwi og banan, og toppensom jordbær. Ringene samles på en stang, der er opdelt i ringenes farver, så det er nemmere for baby at genkende rækkefølgen.
Stabeltårnet ligner ved første blik stabeltårnet fra min opskrift for “Regnbue stabeltår”, men tag ikke fejl! Du vil opleve at opskriften er markant anderledes. Der bruges forskellige mønstre, teknikker og en masse små fine detaljer, som gør stabeltårnet til et mere avanceret, men også mere spændende projekt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stabeltårn med frugter – Hækleopskrift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har også købt