Simply Ribbed shawl – Hækleopskrift

45,95 kr.

Simply Ribbed shawl hækles frem og tilbage fra spids til spids. Kant hækles derefter direkte på scarfet. Der er således ingen montering mellem kant og shawl.

Simply Ribbed shawl hækles i lodrette rækker i to ribmønstre, som får det til at ligne strik. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer til de brugte teknikker og er velegnet som et læringsprojekt til en nybegynder.

Størrelser: onesize

Længde fra spids til spids: 235 cm

Bredde på midten: 29 cm

Hæklefasthed: 30 masker og ca. 23-26 rækker i halvpatent ribmønster med hæklenål nr. 3,5 = 10 x 10 cm efter vask. Bemærk – halvpatent ribmønster er meget elastisk, hvorfor antal rækker ikke kan måles præcis. Hækl en hækleprøve til kontrol af din hæklefasthed, og vask hækleprøven inden du måler hæklefasthed.

Hæklenål: nr. 3,5

Garn: 175 g Cashmere premium fra Lang Yarns (25 g = 115 m)

Lastbil ikon Leveringstid 1-3 dage
Ikon af kasse Fragt 39 kr. med DAO
Varenummer (SKU): 0733 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hækl en flot accessories til kolde dage! Simply Ribbed shawl ligner strik, men er hæklet i lodrette rækker. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer til de brugte teknikker, samt har scarfet en enkel konstruktion, så selv en nybegynder kan finde ud af det.
Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med link til opskriften i PDF-format, og der er ingen omkostninger til levering. PDF-opskriften kan maksimalt downloades 3 gange over 7 dage, hvorfor det anbefales at gemme filen på din computer.
Ved køb af andre varer, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Simply Ribbed shawl – Hækleopskrift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har også købt