Ribbed slipover Junior – Hækleopskrift

49,95 kr.

Ribbed slipover Junior er hæklet i lodrette rækker, som får det til at ligne strik. Forstykket og bagstykket hækles hver for sig og sammenhækles (sammensyes) i skuldrene. Hals- og ærmekanterne hækles direkte på udskæringer. Der er anvendt to ribmønstre i opskriften.

Opskriften er meget detaljeret beskrevet, samt indeholder forklaringer og video til de brugte teknikker, step-by-step forklaringer og billeder.

Størrelser: 2 år / 4 år / 6  år / 8 år / 10 år

Mål: Længde fra skulder til nederste kant på forstykket 35/39/43/46/50 cm, bredde nederst på forstykket 31/34/37/39/41 cm.

Hæklefasthed: 18 masker og 18 rækker i patent-rib mønster med hæklenål nr. 5 = 10 x 10 cm efter vask. Hækl en hækleprøve til kontrol af din hæklefasthed, og vask hækleprøven inden du måler hæklefasthed.

Hæklenål: nr. 5

Garn: 200/250/300/350/400 g Extrafine merino 90 fra Hjertegarn (50 g = 90 m)

Lastbil ikon Leveringstid 1-3 dage
Ikon af kasse Fragt 39 kr. med DAO
Varenummer (SKU): 0734 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hækl en varm vest i anderledes hækleteknik, som ligner strik. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer til de brugte teknikker, video til tekninkker samt step-by-step billeder.
Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med link til opskriften i PDF-format, og der er ingen omkostninger til levering. PDF-opskriften kan maksimalt downloades 3 gange over 7 dage, hvorfor det anbefales at gemme filen på din computer.
Ved køb af andre varer, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ribbed slipover Junior – Hækleopskrift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har også købt