Ribbed Neck – Hækleopskrift

49,95 kr.

Ribbed Neck består af bryststykke, rygstykke og krave. Bryst- og rygstykke hækles sammen i skulderne, og kraven hækles derefter direkte på halsudskæringen. Rygstykket er formet som firkant, og bryststykket er formet som trapez.

Halsedisse Ribbed Neck hækles i lodrette rækker i to rib-mønstre, som får det til at ligne strikket. Opskriften indeholder mange detaljerede forklaringer til de brugte teknikker, så selv en nybegynder kan finde ud af det.

Størrelser: XS/S (M/L)

Mål: Længde 40 (42) cm fra skulder til nederste kant på bryststykket, skulderbredde 35 (39) cm. Kraven er ca. 10 cm høj.

Hæklefasthed: 18 masker og 18 rækker i patent-rib mønster med hæklenål nr. 5 = 10 x 10 cm efter vask. Hækl en hækleprøve til kontrol af din hæklefasthed, og vask hækleprøven inden du måler hæklefasthed.

Hæklenål: nr. 5

Garn: 250 (300) g Extrafine merino 90 fra Hjertegarn (50 g = 90 m)

Lastbil ikon Leveringstid 1-3 dage
Ikon af kasse Fragt 39 kr. med DAO
Varenummer (SKU): 0721 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hækl en moderne accessories, som kan blive “prikken over i’et” til flere sæt i din garderobe. Halsedissen Ribbet Neck hækles på en utraditionelt vis, som får det til at ligne strikket. Opskriften indeholder detaljerede forklaringer til de brugte teknikker, så selv nybegynder kan finde ud af det.
Levering: Ved køb af opskriften får man tilsendt en mail med link til opskriften i PDF-format, og der er ingen omkostninger til levering. PDF-opskriften kan maksimalt downloades 3 gange over 7 dage, hvorfor det anbefales at gemme filen på din computer.
Ved køb af andre varer, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ribbed Neck – Hækleopskrift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har også købt