Børn og leg

Her kan du vælge mellem mange spændende opskrifter af hækledesigneren Elena Nielsen til emnet Børn og leg. Her finder du opskrifter på lejetøj, legemad og babyting.

Viser alle 17 resultater

Alt kan hækles

I de seneste år har hækling flyttet sig fra at hækle traditionelle ting til hjemmet som gardiner og duge, til at hækle diverse legetøj og legemad. Det er blevet populært at hækle, og nu også mange unge mennesker er med på trenden. Og ja, man kan stort set hækle alt, kun din fantasi sætter grænser!

Der er stort set ingen begrænsninger for, hvad man kan udrette med hækleopskrifter. Som du allerede er bekendt med, findes disse opskrifter i alle afskygninger.

Hæklet legetøj og legemad hitter

Det er de seneste år blevet populært at hækle legetøj og lejemad til børn. Der findes mange ideer til hækling i denne kategori. Bruger du meget tid på hækling i din fritid, men mangler du en idé til dit næste hækleprojekt, eller er du nybegynder og vil hækle noget spændende og lære nyt? Såfremt du kan nikke genkende til det, bør du overveje at købe et eller flere hækleopskrifter fra vores sortiment.

Her på siden finder du et stort udvalg af hækleopskrifter af Elena Nielsen, som er fyldt med kreativitet og detaljer.

At læse en hækleopskrift

Alle hækleopskrifter indeholder en detaljeret vejledning til de mest brugte teknikker samt en liste med forkortelser. Hver opskrift er beskrevet i detaljer, som er nemt at forstå for en nybegynder. Følger du beskrivelsen og tæller maskerne ordentligt, er du garanteret succes med dit projekt.

Gratis og hurtig levering til din mail

Ved køb af hækleopskrifter i pdf-format får man tilsendt en mail med opskriften som PDF-fil straks efter købet er gennemført, og der er ingen omkostninger til levering. Ved køb af andre ting i webshoppen, som kræver forsendelse, gælder de almindelige betingelser for levering.

Kig vores sortiment igennem og foretag dit køb af garn allerede i dag. Det bliver ikke meget lettere og sjovere at shoppe!