Järbo Reko bomuld 8/8

Reko bomull fra Järbo (bomuldsgarn 8/8) er et 100% genanvendt bomuldsgarn. Garnet har alle de velkendte kvaliteter for bomuldsgarn, men er samtidig klimavenlig. Garnet er af høj kvalitet og velegnet til både strik og hækling. Bomuldsgarnet er forholdsvis fast at arbejde i, og holder sin form, også efter mange vask. Det fås i mange farver, og velegnet især til karklude og håndklæder, tøjdyr og legetøj.

Viser alle 22 resultater

Bomuldsgarn i mange farver og god kvalitet

Vi elsker alle sammen lækre produkter af god kvalitet. Derfor er kvaliteten et afgørende kriterie, når vi vælger garn til vores webshop. I webshoppen finder du et stort udvalg af garnfarver i bomuldsgarn 8/8 fra Järbo. Järbo er kendt for sin kvalitet og deres bomuldsgarn er fyldig, har god længde og er ordentligt spundet. På denne måde kan du være sikker på en god oplevelse med dit hækleprojekt, og at resultat lever op til dine forventninger.

Garn til strik og hækling

Bomuldsgarn er en fantastisk garnkvalitet, som både er slidstærkt og blødt. Derudover er bomuld også et organisk materiale, hvilket giver en fremragende åndbarhed og leder overskydende varme værk fra kroppen. Det gør bomuldsgarn især perfekt til sommertøj.

Bomuldsgarn er en meget fast garntype, som nemt kan holde formen. Samtidig er det dejlig blødt at røre ved. Garnet kan tåle maskinvask, som er praktisk når det drejer sig om børn. Bomuldsgarn har også god sugeevne.

Garnets egenskaber gør det til mest brugte garnkvalitet til hækling, men det er også populært til strik. Det er velegnet til tøjdyr, legetøj og tøj til baby og børn, karklude, tæpper og meget mere.

Klimavenligt produceret garn

Reko Bomull er et 100% genanvendt bomuldsgarn, der laves af rester og fraklip ved fremstilling af t-shirts. For at rester og fraklip bliver til garn, skal de først sorteres, derefter blandes, kartes og sættes sammen farvevis, og til sidst spindes til et garn.

Garnet har alle de velkendte kvaliteter for bomuldsgarn. Har du overvejelser omkring klima, genbrug og ressourcebesparende tiltag, kan du med fordel bruge Reko Bomull.

Spring køen over og køb dit garn online

Kig vores sortiment igennem og foretag dit køb af garn allerede i dag. Det bliver ikke meget lettere og sjovere at shoppe!